Crioconservare

În călătoria ta spre a deveni părinte, fiecare decizie contează. Înțelegem importanța acestei alegeri și suntem aici pentru a-ți oferi soluții sigure și eficiente. Una dintre acestea este crioconservarea.

O șansă pentru viitor

Ovule: Dacă ești în căutarea unei opțiuni pentru a-ți păstra șansele viitoare de a rămâne însărcinată, crioconservarea ovulelor poate fi alegerea potrivită.

Spermă: Pentru bărbați, crioconservarea spermei oferă posibilitatea de a păstra viabilitatea pentru viitor.

Embrioni: Pentru cupluri care au parcurs deja FIV sau ICSI, crioconservarea embrionilor poate fi o cale viabilă de a-ți păstra opțiunile deschise.

Care este procesul?

Consult: Vei discuta cu echipa noastră medicală pentru a înțelege pașii crioconservării și pentru a te asigura că aceasta este potrivită pentru tine.

Prelevare: Pentru crioconservarea ovulelor sau spermei, vom efectua o procedură non-invazivă de colectare.

Conservare: Materialul tău genetic va fi crioconservat în condiții de siguranță și va fi disponibil pentru utilizare viitoare.

Înclinarea noastră spre tehnologie modernă și etică medicală ne face partenerul de încredere în această decizie importantă. Echipa noastră îți oferă susținerea și răspunsurile de care ai nevoie în acest proces. Păstrează-ți șansele pentru viitor cu crioconservarea, pasul tău către oportunitățile care te așteaptă.