Despre noi

Despre Venus Med

Pasiunea pentru calitate

Venus Med s-a nascut dintr-o credinta puternica. Pana la urma urmei, daca faci ceva fara sa crezi cu adevarat in ceea ce faci e ca si cum ai fierbe apa intr-un cos de nuiele. Mai bine nu te apuci, cu alte cuvinte. Fara credinta, nu exista sens. Asadar, credinta dupa care ne-am ghidat mereu activitatea este urmatoarea:

In viziunea noastra orice eveniment legat de sanatatea unei persoane vine la pachet cu un puternic impact emotional ce nu poate fi neglijat. Din acest motiv, echipa noastra abordeaza fiecare caz in parte intr-un mod individual. Imbinand compasiunea fata de pacient, expertiza profesionala, si echipamentul medical mereu de actualitate reusim sa oferim servicii medicale de cea mai inalta calitate. 

Credem cu putere ca atunci cand iti place ceea ce faci, o faci cu pasiune. Iar cand pasiunea e motorul care te ridica dimineata din pat vrei ca rezultatul muncii tale sa fie de cea mai buna calitate.
La Venus Med cultivam pasiunea pentru calitate de mai bine de 18 de ani, astfel incat pacientii sa ne treaca pragul constienti de alegerea facuta si de faptul ca serviciile oferite sunt pe masura asteptarilor lor.

- De la pasiune la rezultate -

Rezolvam probleme de sanatate si ajutam la reintegrarea in societate

Asta facem. Fiecare pacient vine cu un caz de sanatate unic in felul sau. Astfel, fiecare consultatie este o provocare care ne determina sa utilizam experienta profesionala si performanta echipamentelor pentru a gasi cauza patologiei, a stabili un plan de actiune si a urmari rezultatul interventiei noastre in timp.

Arta rezolvarii problemelor de sanatate, insa, consta in abordarea holistica a pacientului, deoarece fiecare este un membru al familiei sale, al colectivului de la munca si nu in ultimul rand un membru al societatii noastre. Iar impactul unei probleme de sanatate nu priveste doar starea sa de bine ci si a celor ce il inconjoara.

Din acest motiv consideram ca suportul moral acordat este componenta in procesul rezolvarii problemelor de sanatate. La Venus Med punem mare pret pe acest aspect.

Echipamentele de inalta performanta, munca in echipa si permanenta actualizare cu ultimele noutati din lumea medicala ne ajuta sa obtinem rezultatele cu care ne mandrim. Cu intelegere si compasiune primim pe cei ce ne solicita serviciile in cautarea rezolvarii problemelor de sanatate.

Povestea Aidei

- De la embrion vitrificat la bebe de nota 10 -

Aida este o premieră din mai multe puncte de vedere. În primul rand ea este întâiul născut după o perioadă lungă de așteptare
a părintilor ei. În același timp este primul născut rezultat în urma unei proceduri de fertilizare în vitro (FIV) efectuată de echipa Venus Med.

Nu în ultimul rând, Aida este o premieră medicală în Cluj-Napoca. Spunem asta fiindcă ea e primul nou-născut obtinut din embrion devitrificat în orașul nostru. Cu alte cuvinte după obtinerea embrionului prin fertilizare în vitro, acesta a fost înghetat printr-o tehnică specială pentru “a-i opri timpul în loc” astfel încât mai apoi, la momentul potrivit, să fie dezghetat și transferat în uter. Așadar, Aida este și o mare luptătoare care a trecut prin multe provocări până a ajunge să vadă lumina zilei.

povestea-aidei
Echipa

O parte din echipa noastră

Dr. Girlovanu Ghenadie

Studii complementare: Ultrasonografie obstetricală și ginecologică, Chirurgie laparoscopică ginecologică, Colposcopie, Histeroscopie, Tratamentul infertilității cuplului și reproducere umană asistată.

Dr. Oana Galan

Studii complementare: Ultrasonografie obstetricală și ginecologică, Colposcopie, Tratamentul infertilității cuplului și reproducere umană asistată, Medicina materno-fetală.

Dr. Mustea Marcel