fbpx
L - V: 07:30 - 20:00

Despre noi

Pasiune
Calitate
Sanatate

Pasiunea pentru calitate

Venus Med s-a nascut dintr-o credinta puternica. Pana la urma urmei, daca faci ceva fara sa crezi cu adevarat in ceea ce faci e ca si cum ai fierbe apa intr-un cos de nuiele. Mai bine nu te apuci, cu alte cuvinte. Fara credinta, nu exista sens. Asadar, credinta dupa care ne-am ghidat mereu activitatea este urmatoarea:

In viziunea noastra orice eveniment legat de sanatatea unei persoane vine la pachet cu un puternic impact emotional ce nu poate fi neglijat. Din acest motiv, echipa noastra abordeaza fiecare caz in parte intr-un mod individual. Imbinand compasiunea fata de pacient, expertiza profesionala, si echipamentul medical mereu de actualitate reusim sa oferim servicii medicale de cea mai inalta calitate. 

Astfel, incepand acum mai bine de 18 ani de la un simplu cabinet particular de ginecologie din Dej am crescut de-a lungul anilor intr-un mod natural. Rand pe rand am adaugat diferite specialitati medicale precum imagistica medicala, urologia, endocrinologia, dermatologia, recuperare medicala si fiziokinetoterapie, ortopedia, pneumologia si medicina de laborator reprezentata de Synevo in momentul de fata. 

Acum, dupa mai bine de 18 ani de experienta in domeniul medical am realizat ca suntem destul de maturi sa facem inca un pas. Asa s-a nascut Centrul de Fertilitate Venus Med din Cluj-Napoca. Chiar si acest pas ni s-a parut oarecum natural, avand in vedere ca in familia noastra este compusa dintr-un embriolog (Girlovanu Marinela) cu experienta de peste 16 ani in tehnici de reproducere umana asistata, un ginecolog (Girlovanu Ghenadie) cu peste 20 de ani de experienta si cu competenta nationala in reproducere umana asistata, un medic rezident in Obstetrica-Ginecologie (Girlovanu Mihai) si un student la medicina (Girlovanu Constantin). Am putea spune ca activitatea Venus Med se doreste a fi o intreprindere de familie.    

Credem cu putere ca atunci cand iti place ceea ce faci, o faci cu pasiune. Iar cand pasiunea e motorul care te ridica dimineata din pat vrei ca rezultatul muncii tale sa fie de cea mai buna calitate.
La Venus Med cultivam pasiunea pentru calitate de mai bine de 18 de ani, astfel incat pacientii sa ne treaca pragul constienti de alegerea facuta si de faptul ca serviciile oferite sunt pe masura asteptarilor lor.