Rezultatul analizelor

Rezultate Analize de Laborator – Synevo

Dorim să îți oferim o experiență ușoară și clară în privința rezultatelor analizelor tale de laborator prin intermediul Synevo.

Înregistrare și notificare

Începe prin a te înregistra în recepțiile noastre pentru a primi informații direct pe e-mail cu privire la disponibilitatea rezultatelor tale. Verifică cu atenție folderul "Spam" al clientului tău de e-mail, deoarece mesajul nostru poate ajunge acolo.

Accesarea rezultatelor online

După ce primești notificarea prin e-mail, poți accesa rezultatele analizelor online.

Alegerea contului potrivit pentru tine

În funcție de preferințele tale, ai două opțiuni pentru crearea contului:

Cont Individual pe bază de CNP

Acest cont îți oferă istoricul analizelor tale. Graficele noastre te ajută să urmărești evoluția valorilor testelor. Dacă dorești să tipărești buletinele de analize emise după crearea contului, acest lucru este foarte simplu. Pentru a crea acest cont, solicită acest serviciu în orice Centru de Recoltare Synevo. Numele de utilizator va fi CNP-ul tău, iar parola îți va fi furnizată în recepție.

Cont de pe Cerere

Această opțiune îți permite să vizualizezi rezultatele aferente unei cereri de analize, fără a avea acces la istoric. Pe cererea pentru serviciile solicitate, vei găsi un nume de utilizator și o parolă. Folosește aceste date pentru a te conecta și a vizualiza sau descărca rezultatele analizelor efectuate.