Obstetrică și ginecologie

Obstetrica este specialitatea medicala ce are ca scop supravegherea gravidei de la inceputul pana la sfarsitului sarcinii. Obiectivele principale ale obstetricii sunt identificarea si prevenirea riscurilor asociate sarcinii, precum si combaterea posibilelor complicatii ce pot aparea pe parcurs astfel incat atat mama, cat si fatul sa nu sufere.

Ginecologia, pe de alta parte, este specialitatea medicala care studiaza fiziologia si patologia aparatului genital feminin in afara sarcinii. Aceasta include urmarirea dezvoltarii armonioase a aparatului genital feminin in timpul copilariei si pubertatii, dar si tratarea tuturor acuzelor din zona intima precum infertilitatea, infectiile, inflamatiile, tumorile sau alte patologii.

Tarife

Preț: 120 RON

Preț: 100 RON

Preț: 420 RON

Preț: 300 RON

Steriletul se achizitioneaza separat.

Preț: 400 RON

Sterilet + montare sterilet

Preț: 350 RON

Preț: 900 RON

Preț: 350 RON

Preț: 400 RON

Preț: 120 RON / piesă

Echipa

Medic primar Obstetrică - Ginecologie

Dr. Girlovanu Ghenadie

Studii complementare: Ultrasonografie obstetricală și ginecologică, Chirurgie laparoscopică ginecologică, Colposcopie, Histeroscopie, Tratamentul infertilității cuplului și reproducere umană asistată.

Dr. Frunzuc Irina

Studii complementare: Ultrasonografie obstetricala si ginecologica, Medicina materno-fetala, Laparoscopie-histeroscopie obtinut la Clermond-Ferrand.