FIV Decontat

Programul de Sprijin pentru Creșterea Natalității

Suntem bucuroși să vă anunțăm că VenusMED, clinica noastră de fertilitate, este parte a acestei inițiative și vă oferă sprijinul necesar în călătoria către îndeplinirea visului dumneavoastră de a deveni părinți.

Ce înseamnă acest program?

Programul oferă susținere financiară pentru cupluri și persoane singure din România în vederea procedurilor de fertilizare in-vitro. Sprijinul constă în vouchere în valoare de până la 15.000 lei, care pot fi folosite pentru achiziționarea medicamentelor necesare (5.000 lei) și pentru procedurile medicale specifice reproducerii umane asistate (10.000 lei).

Ce proceduri sunt acoperite?

Cine beneficiază?

Cuplurile sau persoanele singure din România. Cei doi membri ai cuplului sau femeia singură trebuie să fie cetățeni români și să aibă domiciliul în România. Ambii trebuie să fie asigurați în sistemul de asigurări sociale de sănătate din România. Vârsta femeii beneficiare trebuie să fie între 20 și 45 de ani. Procedurile sunt decontate doar în România, iar clinica aleasă trebuie să fie pe teritoriul României.

Cum mă pot înscrie în program?

Descărcați și completați Cererea de Înscriere și documentele justificative de pe site-ul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Depuneți dosarul complet online la adresa [email protected].

Dacă aveți întrebări sau doriți mai multe detalii, suntem aici să vă ajutăm. Contactați-ne la +40364736857 și vă vom ghida prin procesul de aplicare și procedurile medicale asociate.