fbpx
L - V: 07:30 - 20:00

Psihoterapie

Prin psihoterapie ajungem sa ne cunoastem mai bine, sa impacam ce e bun si ce e rau din viata noastra si sa ne gasim linistea interioara.

Psihologia este știința care studiază gândurile, emoțiile și comportamentele cu scopul de a ajuta oamenii să își înțeleagă dificultățile și să găsească resursele și strategiile potrivite pentru a le depăși.

Rolul psihologului este să evalueze și să ofere intervenții validate științific pentru diverse dificultăți emoționale și comportamentale: depresie, anxietate generalizată, anxietate socială, atacuri de panică, tulburare obsesiv-complusivă, fobii specifice, tulburări alimentare (anorexie/bulimie), tulburări de somn, tulburări de personalitate, etc.

De asemenea, psihologii se ocupă și de probleme de relaționare și comunicare, dificultăți de adaptare, probleme în cuplu, procractinare, gestionarea timpului, soluționarea conflictelor, dezvoltarea abilităților pentru creșterea și educarea copiilor și multe altele.

Psihoterapia oferă un cadru sigur, empatic, autentic și încurajator, propice învățării unor abilități care pot fi aplicate în viața de zi cu zi pentru a obține îmbunătățiri.