Termeni și condiții

Termeni si conditii de utilizare

Acest acord descrie termenii si conditiile care reglementeaza serviciile disponibile si utilizarea acestui site.

Pentru a putea fi utilizator, trebuie sa cititi si sa fiti de acord neconditionat cu toti termenii si conditiile continute in prezentul acord.

Drepturi de proprietate intelectuala

Softul venusmed.ro este proprietatea companiei SC Venus Med SRL si este specializat in prezentarea online a serviciilor medicale de specialitate indeplinite de compania SC Venus Med SRL.

Ideile originale aspectul si modul de organizare ale acestui site sunt recunoscute si protejate international © si nu pot fi folosite de alte persoane sau institutii pentru a furniza servicii similare.

Venus Med SRL poate, fara o notificare in prealabil, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului, fara a motiva aceasta actiune.

Conditii generale de utilizare

Serviciile noastre pot fi folosite in calitate de orice tip de utilizator care doreste sa afle mai multe despre activitatea pe care o desfasuram si despre serviciile pe care le punem la dispozitie. Din interiorul platformei se pot trimite cereri de programare, urmand ca un operator Venus Med sa preia acea solicitare si sa raspunda fie prin e-mail sau telefonic. De asemenea, prin sistemul de chat folosit, clientul poate alege sa comunice intr-un mod foarte simplist cu un consultant Venus Med pentru a afla detalii legate de serviciile pe care le oferim.

Cereri pentru programare sau alte solicitarea altor informatii

Acestea se pot solicita telefonic la numerele afisate pe website, folosind formularul pentru cerere programare, sau prin sistemul de chat. Solicitantul are obligatia de a furniza date corecte si concrete cu privire la solicitarea sa. Daca datele furnizate nu sunt complete acesta nu poate primi raspunsul solicitate/sau Venus Med poate cere detalii suplimentare folosindu-se de datele oferite, fie numar de telefon, fie adresa de e-mail.

Confidentialitatea datelor

Informatiile cu caracter personal pe care le utilizati pentru a beneficia de serviciile acestui soft sunt confidentiale, protejate cu sisteme de securitate si nu vor fi utilizate decat pentru a asigura functionalitatea sa, conform regulilor de utilizare prevazute pe site. Pentru detalii privind utilizarea datelor personale, va rugam accesati documentul Politica de confidentialitate – Privacy policy. Aceste prevederi se intregesc cu dispozitiile legale in vigoare.

Clauze finale

Prezentul acord este supus in intregime legii romane si poate fi modificat fara acordul dumneavoastra. Modificarile vor fi notificate pe prima pagina a site-ului si vor fi aplicabile de la data aducerii la cunostinta publica, cu exceptia modificarilor conditiilor financiare de utilizare a site-ului, care nu pot intra in vigoare decat pentru anul ulterior celui in care au fost facute publice.

In orice situatie in care dvs. aveti obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din prezentul acord si a modificarilor care vor surveni, aveti obligatia de a inceta de indata utilizarea site-ului venusmed.ro.

Pentru informatii sau lamurirea unor neclaritati ne puteti scrie la e-mailul prezentat la rubrica CONTACT!

Utilizatorul declara in mod expres ca indeplineste toate conditiile legale cerute pentru a utiliza serviciile oferite de noi, ca a luat la cunostinta in totalitate prevederile prezentului acord si a inteles pe deplin modul de functionare a serviciilor oferite prin intermediul site-ului nostru.

Venus Med SRL